Pas je gedrag aan

Pas je gedrag aan

22 augustus 2022 0 Door Simon

Hoewel het lastig kan zijn om uit je oude patronen te komen is het toch niet zo heel moeilijk als dat je misschien denkt, niet nadenken en gewoon doen. Want aan het einde van de dag is het alleen maar zodat je gezonder wordt en positiever in het leven kunt gaan staan. Je kunt met hele kleine stapjes beginnen, letterlijk. Als je al een korte wandeling maakt naar de supermarkt of je gaat even de natuur in voor een half uur ben je al goed op weg. Het is maar net hoe je er zelf tegenaan kijkt en ervan maakt.

Voedingssupplementen om te ondersteunen

Niet alleen eiwitrepen house of nutrition zijn fijn om te gebruiken maar ook voedingssupplementen zijn goed om je vitamines aan te vullen naast je normale eten. We worden bijna overspoelt met vitamine reclames overal, er zijn nu zoveel soorten te krijgen dat je haast niet meer zou weten waar je moet beginnen. Probeer eerst de basis aan te pakken. Daarna kun je langzaam uitbouwen en meer supplementen toevoegen aan je dieet. Wat belangrijk is om te weten is dat supplementen en andere toevoegingen aan je dieet niet vervangend moeten zijn. Het zijn extra’s naast je normale maaltijden, je moet natuurlijk wel aan je dagelijkse hoeveelheid calorieën komen. Tenzij je wilt afvallen moet je hier op letten en proberen meer vet te verbranden dan dat je binnen krijgt. Op houseofnutrition.nl is er zat keuze in shakes, aminozuren, creatines, pre-workouts en gainers. Voor ieder wat wils. Wanneer je bijvoorbeeld erg veel aan krachttraining doet is creatine handig om erbij te nemen, het stimuleert spiergroei en dat is wat de meeste mensen willen bereiken met zulke workouts. Maar ook aminozuren kunnen ingenomen worden om de snelheid van het herstel van de spieren te optimaliseren en betere resultaten te kweken.

Een shake voor je workout

Wanneer je naar de sportschool gaat zul je vaak zien dat mensen een poedertje doorslikken met een slok water erachteraan. Dit zijn meestal pre-workouts die nu erg populair zijn, ze beïnvloeden je prestaties en zorgen ervoor dat je langer en vaak ook intensiever kunt trainen op een natuurlijke manier. Toen ze nog niet zo bekend waren, was het ook niet plezierig om in te nemen aangezien de smaken niet top waren. Nu is dat wel anders, je kunt de shakes in allerlei smaken krijgen zodat je het gemakkelijk wegkrijgt. Voornamelijk zijn fruitsmaken erg populair of kies voor chocola of vanille.