Een haartransplantatie is wellicht ook iets voor jou

Een haartransplantatie is wellicht ook iets voor jou

28 mei 2022 0 Door Simon

Of je nu een man of een vrouw bent, je haar is belangrijk voor je. Het geeft je een gevoel van eigenwaarde en je voelt je mooier als je haar goed zit. Bij mannen is het heel gebruikelijk dat op een gegeven moment de kruin wat dunner wordt en de inhammen boven het voorhoofd wat groter. Op een gegeven moment is er dan nog maar zo weinig haar over dat het beter is om voor kaal te gaan. Of voor een haartransplantatie. Bij vrouwen kan, onder invloed van hormonen, hetzelfde gebeuren. Is een medische oorzaak uitgesloten? Dan is een haartransplantatie iets voor jou.

Een haartransplantatie hoeft geen grote ingreep te zijn

Een haartransplantatie gebeurt, over het algemeen, onder plaatselijke verdoving. De moderne manier van het uitvoeren van een haartransplantatie, een zogenoemde FUE haartransplantatie, is echt een mooie techniek. De ouderwetse manier was het verwijderen van een compleet stuk huid met de haren er nog in, deze nieuwe techniek gaat haartje voor haartje. Zo hoeven er geen grote snedes te worden gemaakt en kunnen de haren één voor één worden verplaatst. Dit gebeurt, over het algemeen, van een plek net boven de nek naar waar het maar nodig is. Een transplantatie op deze manier is niet heel ingrijpend om te ondergaan, maar geeft wel ingrijpende resultaten.

Waar moet ik zijn voor deze behandeling?

Je kunt wellicht wel ergens in Nederland terecht om deze behandeling te ondergaan, maar is het niet vele malen beter om te kiezen voor een kliniek waar ze écht gespecialiseerd zijn in haartransplantatie? Het gevolg is dan wel dat je "even" naar Turkije moet reizen voor de behandeling. Nu kost dat niet eens zo veel meer tijd dan wanneer je de behandeling in Nederland ondergaat, je weet alleen zeker dat je hier de best mogelijke behandeling krijgt. En dat je je de koning te rijk voelt door de perfecte behandeling die je krijgt. Van vliegveld tot kliniek en alles wat daartussen zit voor alles wordt gezorgd!

Moet ik ook voor de intake naar Turkije?

Je hoeft alleen voor de behandeling zelf naar Turkije te vliegen. De intake en zelfs de nazorg vinden gewoon in Nederland plaats en deze zullen vooral online gebeuren. Zo kun je online in contact komen met het personeel van de kliniek en zo al je vragen stellen. Gewoon in het Nederlands. De nazorg gaat ook op deze manier en zo kun je in je eigen omgeving herstellen en direct profiteren van het resultaat.