Een Carqon bakfiets

Een Carqon bakfiets

1 juni 2022 0 Door Simon

Als je op zoek bent naar een nieuwe bakfiets, is het een idee om te kijken naar een Carqon bakfiets. Deze elektrische bakfiets zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel op pad kan gaan met je gezin. Dit komt doordat alle onderdelen van deze Carqon bakfiets zorgvuldig doordacht, ontworpen en getest zijn. Deze bakfiets is zeker fijn als je in de stad woont, en bijvoorbeeld elke ochtend je kinderen naar school moet brengen. Als je een Carqon bakfiets online wil bestellen, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere kleuren. Vaak kun je kiezen voor een witte, een zwarte, een zwart met grijze of zwart met rode bakfiets. Ook heb je de keuze uit twee verschillende accu’s. Meestal is er al een accu inbegrepen. Als je een grote accu wilt, moet je daar vaak extra voor betalen. Maar voordat je een Carqon bakfiets gaat bestellen, is het handig om eerst nog even een proefritje te maken. Hoe doe je dit?

Proefritje op een Carqon bakfiets

Als je een fiets van Carqon online bestelt, kun je hiervoor eerst een proefrit inplannen. Op deze manier bekijk je of de fiets lekker fietst. Neem je kinderen mee naar de proefrit wanneer je een bakfiets aanschaft, zodat je kunt kijken hoe de fiets fietst als je kinderen in de bak zitten. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere modellen uit te proberen, zodat je ze met elkaar kunt vergelijken. Als je er al eentje op het oog hebt, is het mogelijk om die online uit te kiezen wanneer je de proefrit inplant. Vervolgens vul je al je gegevens in en kies je zelf een winkel en een dag uit wanneer je de proefrit wil maken. Bevalt de proefrit uiteindelijk? Dan is het tijd om een Carqon bakfiets aan te schaffen! En wat nou als er uiteindelijk iets kapot gaat aan de bakfiets?

Service en onderhoud

Het hangt ervan af waar je de Carqon fiets koopt, maar meestal geldt er een service en onderhoud garantie. Dit houdt in dat als er iets kapot gaat, je terecht kunt bij een van de werkplaatsen van het bedrijf. Als er iets stuk is gegaan wat onder de garantie valt, hoef je hier niks voor te betalen. Maar het kan ook zijn dat het niet onder de garantie valt, waardoor je wel moet betalen. Lees daarom altijd goed de service en onderhoud regels door voor je een Carqon fiets koopt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Heb jij al een mooie bakfiets van Carqon op het oog?