Dingen die je in huis moet hebben

Dingen die je in huis moet hebben

23 oktober 2022 0 Door Simon

Soms heb je iets nodig waar je het bestaan van niet eens afweet. Totdat je op deze blog stuitte, was dat ook het geval met dit artikel en de dingen die we vandaag gaan bespreken. Daar is helemaal niets mis mee, maar het is wel van belang dat je je daar nu bewust van bent. Soms heb je dan een beetje een duwtje in de rug nodig, hoe klein deze ook kan zijn. Dat duwtje in de rug, dat gaan we vandaag voor je zijn. We vertellen je, stapsgewijs, op een hele toegankelijke en concrete manier, hoe jij op alles voorbereid kunt zijn door de dingen in huis te halen die je in huis moet hebben. Laten we maar snel van start gaan, onze tijd en die van jou is waardevol! 

Reparatiemateriaal

Af en toe gaat er iets stuk. Daar ontkom je niet aan. Hoe dure spullen je ook hebt en hoe goed de kwaliteit ook is, onvoorziene omstandigheden kunnen intreden en zelfs de kleinste dingetjes kunnen ervoor zorgen dat er iets stuk gaat. Voor de belangrijke dingen en de dingen die wel vaker voorkomen, is het handig dat je reparatiemateriaal in huis hebt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan dingen als spullen om kleding mee te repareren, maar ook epdm dakbedekking en daktrim epdm. Dit omdat dat in de eerste categorie valt; de belangrijke dingen. Waarom? Omdat een lekkage niet niets is, en behoorlijk wat schade kan aanrichten. Als je die dakbedekking en daktrimmen al in de schuur hebt liggen, ben je al een heel eind op weg. 

Gereedschap

Natuurlijk mag dit niet in je bijkeuken, kelder, schuurtje, werkplaats of wat dan ook ontbreken; gereedschap is het verlengstuk van de handige Harry zijn arm en dat is maar goed ook. Het kan altijd wel van pas komen, of dit nu met het repareren van een dak is of het aandraaien van een schroef van een hendel van een raam. Zo, dat is even fijn om in huis te hebben! 

Smeermiddel

Daarnaast is er nog iets anders, dat een beetje verband houdt met het gereedschap aangezien veel mensen dit als één categorie zien. Wij zien dat net even wat anders, maar we snappen de gedachte wel. Smeermiddel zoals WD40 is altijd goed om in huis te hebben. Voor een scharnier, een sleutel die vastzit in een slot, een verlengstuk van een tv-arm en ga zo maar door; het komt altijd wel van pas.