Buitengewoon nieuws
Buitengewoon menu samen met ZTRDG
Buitengewoon nieuws

Buitengewoon menu samen met ZTRDG

Afgelopen donderdag tot en met zondag vonden onze eerste vijf Buitengewoon in het land diners plaats bij Schaep & Burgh. Onze drie geweldige helden, Louis, Marian en Emile hebben met minimale middelen - te weten, drie barbecues en een paar pannetjes - een onvergetelijk menu bereid.

We willen graag het menu met je delen. Mocht je de recepten willen ontvangen, stuur gerust een mailtje naar info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]buitengewooninhetland.nl.

Buitengewoon menu

Gevulde paprika’s met fêta, kervel, ansjovis en oregano
Salade van wit en rode lof, rauwe biet en mozzarella (recept van onze partner ztrdg.nl)
Seizoensvisje van de BBQ met verse kruiden
Desembrood met Foggia olijfolie van Meeuwig in Amsterdam
Egri Csillag, Tibor Gal, Eger, Hongarije
 

Koude soep van frisse komkommer met doperwt en crème fraîche met munt
Picpoul de Pinet, Domaine De Petit Roubié,
Languedoc, Frankrijk

US sukade steak van de grill met huisgemaakte kruidenboter
Gepofte hele ui met zoete aardappel en een garnering van cashewnoten gebakken met citroenblad
Koolsla en een gegrilde asperges met verse kruiden en eetbare viooltjes
La Touge Syrah, Château Maris,
Minervois, Frankrijk 

Aardbeien, geflambeerd op de BBQ, hangop en koekkruim
Brachetto, Rovero, Piemonte, Italië

 

 

Buitengewoon nieuws
Buitengewoon nieuws
Grand Catering
  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • Instagram